Presjek radova na izgradnji školsko-sportske dvorane Osnovne škole „Bogoslav Šulek“

IMG 3717 resize

Tijek radova na izgradnji nove školsko-sportske dvorane Osnovne škole „Bogoslav Šulek“ napreduje, a radovi su u punom jeku čime građevina iz dana u dan mijenja svoj izgled koji prethodi njezinom konačnom završetku.

Naime, trenutno se na dvorani vrši žbukanje zidova i stropova, radi se hidroizolacija (s prethodnim postavljanjem termoizolacije), cementne glazure poda dvorane i ostalih pomoćnih prostora, zidaju se pregradni zidovi, izgrađuje se i ugrađuje vanjska i unutarnja ALU stolarija i fasadne stijene. Također se izvode radovi vodovoda i odvodnje unutar zgrade, limarski radovi i fasaderski radovi.

Nova školsko-sportska dvorana svojim završetkom zauzimat će površinu od 1.500 m2, a sastojat će se od borilišta (22x32x7m), prostora za učenike (svlačionice, sanitarije, tuševi – za 2 razreda), prostora za nastavnike sa sanitarijama, prostora za posjetitelje (hall, tribine, sanitarije) te pratećim prostorima (spremišta sprava, prostor za čistačice). Uz 247 mjesta na tribinama, predviđene su i prostorije za opremu/tehniku. U sklopu sanitarija za posjetitelje predviđeni su pristupačni sanitarni čvorovi za invalide. Također, uz glavni ulaz u dvoranu te uz pomoćni ulaz za učenike, predviđena je i rampa za invalide.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 14,1 milijuna kuna.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Presjek radova na izgradnji školsko-sportske dvorane Osnovne škole „Bogoslav Šulek“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.