Predstavljen program 31. Brodskog glazbenog ljeta

IMG 3788 resize

Danas je održano javno predstavljanje ovogodišnjeg programa „Brodskog glazbenog ljeta“. Na javnom predstavljanju sudjelovali su organizatori programa, predstavnik Grada Slavonskoga Broda, zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić te ravnateljica Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“ Sanja Nuhanović.

Organizatori su iskazali zadovoljstvo što su i ove godine, unatoč koronavirusnoj krizi, uspjeli organizirati 31. uzastopno „Brodsko glazbeno ljeto“.

„Brodsko glazbeno ljeto“ je manifestacija koja svake godine okupi tisuće posjetitelja u grad Slavonski Brod. Manifestacija se održava tijekom lipnja i srpnja, a ove godine započinje u četvrtak, 18. lipnja 2020. u 21:00 sat koncertom Zrinke Posavec.

Svi su programi besplatni za publiku, a u bogato pripremljenom sadržaju građani će moći uživati u mnogim kvalitetnim glazbenim izvođačima. Ova manifestacija pokazala je da na izniman način obogaćuje kulturni život Slavonskoga Broda. Cilj je predstaviti brodskoj publici klasičnu i suvremenu glazbenu umjetnost. Sama manifestacija osnovana je 1990. godine te se redovito održava u ljetnim mjesecima nastojeći zadovoljiti kulturne potrebe svih slušatelja obuhvaćajući različite glazbene žanrove, a pritom pazeći na vrhunsku kvalitetu odabranih izvođača.

Brodsko glazbeno ljeto ove godine donosi ukupno 14 programa koji će se tradicionalno održati na platou Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić- Mažuranić“, u Crkvi Presvetog Trojstva te na prostoru Tvrđave Brod, točnije u Kapelanovom stanu.

Grad Slavonski Brod poziva sve građane da dođu i uživaju u nastupima svih glazbenih izvođača te na taj način uveličaju još jedno „Brodsko glazbeno ljeto“ i potvrde da kultura u našem gradu živi.

Cjelokupan program „Brodskog glazbenog ljeta“ građani mogu vidjeti na danoj poveznici.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Predstavljen program 31. Brodskog glazbenog ljeta

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.