Provedite nezaboravno ljeto uz Brodski ljetni kamp 2020.

Kako bi se djecu potaknulo na zdrav način provođenja ljetnih praznika i slobodnog vremena, Grad Slavonski Brod i ove godine uspio je organizirati provođenje programa pod nazivom Brodski ljetni kamp.  Brodski ljetni kamp je sportski program osmišljen s ciljem da djeca aktivno provedu svoje ljetne praznike. Namijenjen je osnovnoškolcima od 1. do 4. razreda. Osnovni uvjeti za upis u kamp su znanje plivanja i odsustvo zdravstvenih poteškoća. Ovim programom se želi pomoći i obiteljima u kojima oba roditelja rade i ne mogu kvalitetno organizirati čuvanje svog djeteta.

Brodski ljetni kamp se provodi u tjednim ciklusima od ponedjeljka do petka. Djeca, čiji roditelji rade od 7 sati, imaju mogućnost dolaska u kamp već od 6:45. Dječji boravak je organiziran najduže do 16:15.

Cijena jednog ciklusa je 150 kuna i plaća se prilikom upisa, odnosno rezervacije za željeni termin. Svaki polaznik donosi svoju užinu.

Brodski ljetni kamp će ove godine biti proveden u dva dijela po tri ciklusa. Prva tri ciklusa su planirana od 29.6. do 17.7. nakon čega slijedi pauza od mjesec dana. Sljedeća tri ciklusa su planirana od 17.8. do 4.9.2020.

Svaki polaznik se može upisati za najviše jedan tjedan u prvom dijelu od tri ciklusa i jedan tjedan u drugom dijelu od tri ciklusa. Ovisno o zainteresiranosti te ukoliko bude slobodnih mjesta, bit će moguće upisati i dva tjedna u prvom ili drugom dijelu ciklusa. Maksimalan broj polaznika po ciklusu je 40.

Upisi se vrše na recepciji Gradskih bazena od 12. lipnja do popunjenosti kapaciteta.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Provedite nezaboravno ljeto uz Brodski ljetni kamp 2020.

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.