Analiza pokazuje da je kvaliteta vode na Gradskom kupalištu Poloj i dalje izvrsna

Gradsko kupalište na „Poloju“ zasigurno će i ove godine biti prepoznato kao izvrsno mjesto za druženje, zabavu, rekreaciju, ali i spas za vrijeme ljetnih vrućina od strane građana.

Grad Slavonski Brod kontinuirano vodi brigu o kvaliteti vode želeći na taj način svojim građanima jamčiti sigurnost njihova zdravlja.Time Služba za zdravstvenu ekologiju Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije sustavno provjerava kvalitetu vode na omiljenom brodskom kupalištu te objavljuje analitičko izvješće o kakvoći vode. Na temelju provedenih mjerenja od 1. lipnja 2020. do 4. lipnja 2020. uspostavljeno je da je kvaliteta vode na Poloju ocijenjena kao izvrsna što bi značilo da svi građani i dalje mogu planirati i potražiti osvježenje od predstojećih ljetnih vrućina na omiljenom gradskom kupalištu.

Analitičko izvješće o kakvoći vode na Poloju (pdf.)

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Analiza pokazuje da je kvaliteta vode na Gradskom kupalištu Poloj i dalje izvrsna

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.