I ove godine slavimo Svjetski dan glazbe uz bogat glazbeni program

IMG 4192 resize

Grad Slavonski Brod i ove je godine proslavio Svjetski dan glazbe. Ne može nikako drugačije, osim dobrom glazbom kako i priliči takvom danu. Na glavnom gradskom trgu ugodni glazbeni zvuci mogli su se čuti od jutarnjih sati, a građani danas mogu popiti kavu ili prošetati Korzom slušajući kvalitetne i raznovrsne glazbene izvedbe ovogodišnje manifestacije Glazbenog Broda.

Obilježavanjem Svjetskog dana glazbe, grad Slavonski Brod se pridružio brojnim zemljama svijeta koji će ovaj dan proslaviti na isti način. Unatoč nepogodnom vremenu, građani tijekom cijeloga dana mogu prisustvovati ovoj manifestaciji koja će trajati sve do kasnih večernjih sati, a Grad Slavonski Brod poziva sve zainteresirane da podrže nastupe svih izvođača i pri tome se ugodno zabave. 

Svjetski dan glazbe u Slavonskom Brodu slavi se i bogatim programom 31. Brodskog glazbenog ljeta, a cijeli program manifestacije Glazbeni Brod nalazi se u ovdje

Kako je bilo na koncertu puhačkih orkestara GLG "Željezničar" iz Slavonskoga Broda te "Trenkovi panduri" iz Požege možete vidjeti u danoj galeriji fotografija. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti I ove godine slavimo Svjetski dan glazbe uz bogat glazbeni program

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.