Uništeno dječje igralište kod brodske Tvrđave

IMG 4283 resize

Unatoč tome što Grad Slavonski Brod svojim mlađim sugrađanima osigurava nove prostore za igru i druženje, neprestano smo svjedoci pojedinaca koji se prema postavljenim rekvizitima za igranje na dječjim igralištima odnose se s nepoštovanjem pa gotovo svako postavljeno igralište u Slavonskom Brodu postane devastirano dječje igralište.

Jučer, u kasnim večernjim satima, nepoznati počinitelj „zaigrao“ se s vatrom i zapalio dječje igralište koje se nalazi u blizini Kapelana (prostor Tvrđave Brod). Sada su mnoga brodska dječica izgubila prostor za igranje jer postavljeni rekviziti više nisu za uporabu.

Takvo vandalsko ponašanje je nedopustivo, a Grad Slavonski Brod strogo osuđuje način ponašanja pojedinaca prema imovini svih građana Slavonskoga Broda.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Uništeno dječje igralište kod brodske Tvrđave

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.