GRADONAČELNIK POSJETIO STROJARSKI FAKULTET

amfiteatarsf.jpgGradonačelnik dr Mirko Duspara sa zamjenicima Ilijanom Vrbat Pejić i Zoranom Ivanovićem danas je posjetio Strojarski fakultet i razgledao novoadaptiranu amfiteatarsku dvoranu sa 100 mjesta u zgradi na Korzu za što je uz gospodarske tvrtke značajnu novčanu donaciju dao i Grad Slavonski Brod. Usto, u prostorijama fakulteta u Gundulićevoj ulici moderno je opremljena i jedna informatička učionica. U razgovoru s dekanom fakulteta prof dr sc. Ivanom Samardžićem i tajnikom Dragutinom Vujčićem istaknuto je zadovoljstvo odličnom suradnjom i potporom Grada kakvu Strojarski fakultet  nije doživio još od svog osnutka. Bivši dekan i od 1.listopada 2009. novoizabrani prorektor Sveučilišta "Josip Juraj Strossmayer" dr Ivan Samardžić zahvalio se gradonačelniku i suradnicima na svemu što je Grad dosad,a posebno u protekle dvije godine, učinio za  fakultet nadajući se nastavku dobre suradnje i ubuduće. Uz donaciju za adaptaciju amfiteatarske dvorane, Grad je ove godine darovao fakultetu u vlasništvo zemljište u Gundulićevoj ulici na kojem će se moći izgraditi novi prostori za znanstveno-nastavnu aktivnost i kandidirati ovu investiciju inozemnim fondovima.   
Gradonačelnik Duspara čestitao je dr Samardžiću na izboru za prorektora Sveučilišta i naglasio kako Grad nije odustao ni od traženja od resornog ministarstva da se ustupi napuštena vojarna na Jelasu za razvoj visokoškolskog obrazovanja u Slavonskom Brodu.  

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRADONAČELNIK POSJETIO STROJARSKI FAKULTET

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.