POTPORA AKCIJI „VOLIM HODANJE“ POVODOM SVJETSKOG DANA PJEŠAKA

danpjesaka1.jpgI grad Slavonski Brod uključio se u promidžbenu humanitarnu akciju „Volim hodanje“ koja se u povodu Svjetskog dana pješaka provodila u četiri najveća hrvatska grada.  Na poziv Udruge za rekreativno trčanje i hodanje „Brace“ u vremenu od 12 do 15 sati oko 1500 Brođana hodalo je od Korza do restorana Brođanka i natrag pod geslom „30 minuta za zdravlje“.  Podršku ovoj akciji usmjerenoj na jačanje svijesti građana da redovitim pješačenjem i tjelesnom aktivnošću povoljno utječu na zdravlje dali su i zamjenici gradonačelnika i pasionirani hodači Ilijana Vrbat Pejić i Zoran Ivanović.
Budući da tvrtka „Pliva“ u ovogodišnjoj akciji donira po jednu kunu po prijeđenom kilometru Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja, zapisnik o provedenoj akciji u Slavonskom Brodu poslan je organizatorima u Zagreb i očekuje se uplata 3.000 kuna za opremanje HGSS, stanice u Požegi koja pokriva grad Slavonski Brod i čiji su djelatnici na Korzu izložili dio opreme. Bio je ovo uspješan test da se grad Slavonski Brod sljedeće godine i službeno uvrsti na popis najvećih hrvatskih gradova u kojima se obilježava Svjetski dan pješaka.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POTPORA AKCIJI „VOLIM HODANJE“ POVODOM SVJETSKOG DANA PJEŠAKA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.