DOGRADONAČELNIK POSJETIO INDIJANSKO SELO (WINNETOULAND) U TVRĐAVI

zornind1.jpgIndijansko selo u Tvrđavi postavljeno u sklopu turneje po Hrvatskoj agencije Winnetouland iz Zadra posjetio je zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović i nakon razgledavanja poštujući drevni običaj s poglavicom popušio lulu mira poslavši poruku mira i prijateljstva.  Ideja o Winnetoulandu na tragu je upoznavanja mlađih naraštaja s filmovima o hrabrom indijanskom ratniku snimljenima u Hrvatskoj sredinom šezdesetih godina prošlog stoljeća.  Kako ovi izuzetno popularni filmovi koji su obišli cijeli svijet i danas imaju dosta poklonika, u tijeku je projekt popularizacije  Winnetoua kao dijela hrvatskog kulturnog naslijeđa i potencijalnog turističkog branda. U malom indijanskom selu najmlađi Brođani imali su priliku upoznati se sa životom i običajima drevnih indijanskih plemena, jahati na ponijima, gađati lukom i strijelom, bacati laso, gledati i slušati indijanske pjesme i plesove.

zoranlula6.jpg 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti DOGRADONAČELNIK POSJETIO INDIJANSKO SELO (WINNETOULAND) U TVRĐAVI

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.