NAJMLAĐA BRODSKA ŽUPA BLAŽENOG ALOJZIJA STEPINCA DOBILA PRVOG ŽUPNIKA

zupnikhebrang.jpgU društvu više stotina vjernika i gostiju gradonačelnik dr. Mirko Duspara sa zamjenicima nazočio je misnom slavlju  u Naselju „Andrija Hebrang“ tijekom kojeg je vlč. Tomislav Ćurić uveden u službu župnika najmlađe brodske župe Blaženog Alojzija Stepinca. Dekretom Nadbiskupskog ordinarijata od 23. kolovoza 2009. godine vlč. Ćurić je imenovan prvim župnikom nove, desete župe u gradu Slavonskom Brodu. Svetu misu i obrede uvođenja u službu župnika predvodio je pomoćni biskup Đakovačko-osječke nadbiskupije mons. dr. Đuro Hranić koji se u prigodnom obraćanju posebno zahvalio Gradu i gradonačelniku Duspari na razumijevanju i potpori za darovano zemljište u Naselju „Hebrang“ na kojem će biti izgrađena nova crkva s pratećim pastoralnim sadržajima.

grad 1.jpg 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti NAJMLAĐA BRODSKA ŽUPA BLAŽENOG ALOJZIJA STEPINCA DOBILA PRVOG ŽUPNIKA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.