DANAS POČINJE SVEOBUHVATNA JESENSKA DERATIZACIJA NA PODRUČJU GRADA

pogledcentar.jpgDanas počinju poslovi sveobuhvatne jesenske deratizacije grada Slavonskog Broda kojom će uz javne zelene površine, obale vodotokova, kanalizacijski sustav i gradsku deponiju biti obuhvaćena i sva domaćinstva i zgrade zajedničkog stanovanja. Grad je u obvezi provoditi mjere deratizacije, dezinfekcije i dezinsekcije po zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. U svibnju je obavljena proljetna deratizacija na javnim zelenim površinama, obalama vodotokova, kanalizacijskom sustavu i gradskoj deponiji.
Izvoditelj radova jesenske deratizacije je tvrtka „Ekocijan“ iz Zagreba, a nadzor provodi županijski Zavod za javno zdravstvo. Deratizacija se obavlja o trošku Grada koji će iznositi oko  250.000 kuna, a obveza građana je omogućiti u svojim domaćinstvima i stanovima postavljanje mamaca na biološkoj osnovi. Zbog obimnog posla (u gradu se nalazi oko 12.000 domaćinstava i 6.000 stanova u zgradama) očekuje se da će jesenska deratizacija biti završena u roku od mjesec dana.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti DANAS POČINJE SVEOBUHVATNA JESENSKA DERATIZACIJA NA PODRUČJU GRADA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.