ČESTITKE ZA SVJETSKI DAN SEOSKIH ŽENA

seoskezene.jpgPovjerenstvo za ravnopravnost spolova grada Slavonskog Broda čestita svim ženama Brodsko-posavske županije, a posebno onima koje žive u selima 15.listopada , Svjetski dan žena sa sela. Ovogodišnjom temom  Svjetskog dana  «Pravo na hranu: žene kreiraju, proizvode i pružaju hranu»,  želi se ukazati na činjenicu da žene imaju nezamjenjivu ulogu u proizvodnji i osiguravanju zdrave hrane – u zemljoradnji, stočarstvu, voćarstvu, povrtlarstvu. Ciljevi Svjetskog dana seoskih žena je senzibilizacija zajednice  i isticanje osobitosti seoskih žena, njihovoj velikoj, premda još nedovoljno priznatoj ulozi i doprinosu društvenoj zajednici. U sklopu obilježavanja Svjetskog dana seoske žene izbor najuzornije seoske žene u Hrvatskoj održat će se 24. listopada u Otočcu, a Brodsko-posavsku županiju  predstavljat će dvije uzorne seoske žene.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ČESTITKE ZA SVJETSKI DAN SEOSKIH ŽENA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.