MARATONCI U NEDJELJU ORGANIZIRAJU MARATON POTPORE „NE DAMO BROD“

Objavljeno: 20. listopada 2009.

maratoncisb.jpg.jpgPotaknuta aktualnim zbivanjima koji potresaju Slavonski Brod, skupina brodskih maratonaca odlučila je na svoj prepoznatljiv način izraziti stav i dati potporu borbi za zaustavljanje rasprodaje gradskih nekretnina. U nedjelju 25.listopada s početkom u 9,00 sati upriličit će 12-satni maraton gradskim ulicama pod nazivom „Ne damo Brod“ za koji se već prijavilo dvadesetak maratonaca iz Broda, Zagreba, Osijeka i Strizivojne.
-Mi, maratonci našeg grada Slavonskog Broda u kojem smo većina rođeni, borili se za njega i krvarili, ponovno kažemo: Sad je dosta. Ne damo Brod ! U znak potpore gradu, gradonačelniku i sugrađanima, uz potporu naših kolega iz drugih gradova, mi koji smo istrčali tisuće kilometara za potporu drugima  odlučili smo se trčati i za naš grad i sve Brođane. Na našem Korzu, u najljepšem kontinentalnom gradu u Hrvatskoj organizirat ćemo 12-satni maraton pod nazivom „NE DAMO BROD“ kako bismo izrazili svoje mišljenje i stav o sustavnom uništavanju našeg grada.
Stoga pozivamo sve športaše našega grada bez obzira na političko opredjeljenje, sve mlade ovoga grada koji trebaju nastaviti živjeti, a ne bježati iz našeg grada - pridružite nam se u nedjelju, dajmo potporu, zaustavimo prodaju nama najljepšeg grada.
Svi koji se žele pridružiti ovoj akciji potpore dobro su došli u nedjelju od 8,30 sati na Korzu ili se tijekom dana mogu pridružiti trci u bilo koje doba, u bilo kojem omjeru sukladno svojim tjelesnim mogućnostima, ističe se u javnom pozivu.
Sve detaljnije informacije (o trasi, prijavama, načinu sudjelovanja) mogu se dobiti kod Željka Đide u Organizacijskom odboru (mob. 091 512 6214).