GRADSKO VIJEĆE JEDNOGLASNO ZA OBRANU GRADA

grvijece221009.jpgNa izvanrednoj sjednici Gradskog vijeća, kojoj je predsjedao Mijo Golubičić , jučer su nakon izvješća gradonačelnika Mirka Duspare o slučaju Korčula-Novogradnja i ovrsi nad gradskim nekretninama zakazanoj za 27. listopada, gradski su vijećnici opširno i burno raspravljali o kronologiji događanja i svim detaljima u  često zamršenim i kontradiktornim pravnim i drugim nepravilnim postupcima koji su doveli grad u trenutnu situaciju. Unatoč međusobnim optuživanjima, replikama i dobacivanjima  u  raspravi koja je potrajala šest sati, gradski vijećnici su na kraju jednoglasno donijeli zaključak u kojemu  stoji:

Gradsko vijeće apelira na institucije Republike Hrvatske da odgode javnu dražbu gradske imovine zakazanu   za 27. listopada u 8,30  sati do objavljivanja presude Vrhovnog suda o zaštiti  zakonitosti, a u svrhu zaštite imovine Grada Slavonskog Broda.Gradsko vijeće podržava Državno odvjetništvo Republike Hrvatske u zaštiti zakonitosti koja je  pokrenuta pred Vrhovnim sudom Republike Hrvatske te traži nadzor mjerodavnih institucija koji ukazuju na nepravilnost pri donošenju odluka vezanih za spor Grad Slavonski Brod- Novogradnja. Zaključak Gradskog vijeća upućen je Vladi Republike Hrvatske, Ministarstvu pravosuđa, županu Brodsko-posavske županije, Državnom odvjetništvu i USKOK-u.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRADSKO VIJEĆE JEDNOGLASNO ZA OBRANU GRADA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.