GRADONAČELNIK DUSPARA U BOLU PRIMIO NAGRADU „ZELENI CVIJET“ HRVATSKE TURISTIČKE ZAJEDNICE

zelenicvijet.jpgNa Danima hrvatskog turizma u Bolu na Braču gradonačelnik dr. Mirko Duspara primio je prvu nagradu Hrvatske turističke zajednice „Zeleni cvijet“ što ju je grad Slavonski Brod zavrijedio u akciji ocjenjivanja kvalitete hrvatskih turističkih odredišta, kao u cjelini najuređeniji hrvatski kontinentalni grad u kategoriji mjesta preko 40.000 stanovnika.
Ova nagrada vrhunac je brojnih dosadašnjih priznanja koja su stizala u Slavonski Brod u akcijama Hrvatske turističke zajednice (najljepši trg  Ivane Brlić-Mažuranić, Turističko-informativni centar u Tvrđavi, program Živuće povijesti, benzinska crpka u Svačićevoj...) i dokaz prepoznatih značajnih pomaka proteklih godina u cjelovitom uređenju i izgledu grada. 
„Zeleni cvijet“ ujedno predstavlja i veliki podstrek za nastavak započetih ulaganja kako bi Brođani živjeli u još ljepšem i urednijem gradu.
Gradonačelnik Duspara tom prigodom zahvalio se svima koji su zaslužni za ovo visoko priznanje, prije svega svim Brođanima koji su se potrudili urediti svoje okućnice i balkone, djelatnicima Komunalca koji su u hortikulturno uređenje Grada unijeli puno srca i duše, predstavnicima Turističke zajednice, Hrvatskih voda i svima ostalima koji su dali doprinos ljepšem izgledu Grada. 

 bol7.jpg

 zelcvijbol1.jpg

 bolmd1.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRADONAČELNIK DUSPARA U BOLU PRIMIO NAGRADU „ZELENI CVIJET“ HRVATSKE TURISTIČKE ZAJEDNICE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.