OČITOVANJE GRADONAČELNIKA DUSPARE GLEDE IZJAVE ODVJETNIKA NOVOGRADNJE Ž.ŠVEDLA NA HTV-U

grad-pogled4.jpgGradonačelnik dr. Mirko Duspara zaprimio je brojne novinarske upite vezane za izjavu odvjetnika Novogradnje Željka Švedla emitiranu u središnjem Dnevniku HTV-a u nedjelju 25. listopada.
Grad Slavonski Brod još jednom potvrđuje da nije primio nikakav službeni prijedlog nagodbe. Odvjetnik Švedl je, naime, zatražio da se povuče prijedlog za otvaranje stečaja nad tvrtkom Novogradnja te da se time riješi dug Novogradnje Poreznoj upravi u ukupnom iznosu od 21 milijun kuna.
Prijedlog za otvaranje stečaja Novogradnje podnijela je Porezna uprava zastupana po županijskom Državnom odvjetništvu. Tako je stranka u ovom postupku Porezna uprava, odnosno Republika Hrvatska, a ne Grad Slavonski Brod.  Gradonačelnik ističe da i dalje stoji pri tvrdnji da se radi o imovini Hrvatskog fonda za privatizaciju, odnosno Republike Hrvatske.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OČITOVANJE GRADONAČELNIKA DUSPARE GLEDE IZJAVE ODVJETNIKA NOVOGRADNJE Ž.ŠVEDLA NA HTV-U

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.