PRISJEĆANJE NA POGINULE HRVATSKE BRANITELJE I CIVILNE ŽRTVE DOMOVINSKOG RATA POVODOM SVIH SVETIH

svisveti09.jpgU povodu predstojećeg blagdana Svih Svetih i prisjećanja na sve pokojnike, danas su kod Središnjeg križa na Gradskom groblju položeni vijenci u znak počasti svim poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata. Uz izaslanstva državne uprave, Brodsko-posavske županije, udruga iz Domovinskog rata i političkih stranaka vijenac je položilo i izaslanstvo grada Slavonskog Broda koje je predvodio gradonačelnik dr. Mirko Duspara i uz kojeg su bili i zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i predsjednik Gradskog vijeća Mijo Golubičić.
Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća molitvu za pokojnike predvodio je dekan Brodskog dekanata prečasni Andrija Djaković.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRISJEĆANJE NA POGINULE HRVATSKE BRANITELJE I CIVILNE ŽRTVE DOMOVINSKOG RATA POVODOM SVIH SVETIH

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.