U ZONI MALOG GOSPODARSTVA KOLONIJA PRODAJU SE TRI PREOSTALE GRAĐEVINSKE PARCELE

zonakolonija1.jpgNa kolegiju gradonačelnika dana je suglasnost za raspisivanje javnog natječaja za prodaju tri preostale građevinske paracele u Zoni malog gospodarstva Kolonija za gradnju manjih industrijskih i obrtničkih proizvodnih pogona. Radi se o tri od ukupno 12 parcela u Zoni za koje u prvom natječaju u srpnju nije bilo ponuda.
Prodaju se parcele veličine 3386, 2311 i 1674 četvornih metara u Zoni malog gospodarstva Kolonija u kojoj je izgrađena sva potrebna komunalna infrastruktura (priključci za struju, vodu, plin, javna rasvjeta, pristupne ceste).
Početna cijena građevinskog zemljišta iznosi 40 kuna po četvornom metru. Natjecatelji mogu biti domaća i strana trgovačka društva i obrti. Kriterij za izbor najpovoljnijeg ponuditelja bit će najveći ponuđeni iznos uz uvjet da udovoljavaju ostalim kriterijima.  Natjecatelj koji uspije u natječaju dužan je započeti izgradnju objekta najkasnije u roku od jedne godine, a djelatnost u roku od dvije godine od sklapanja kupoprodajnog ugovora. Također, imaju pravo na oslobađanje od plaćanja komjnalnog doprinosa i druge olakšice sukladno propisima grada Slavonskog Broda. Sve detaljnije informacije o natječaju mogu se dobiti u gradskom Upravnom odjelu za gospodarstvo.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U ZONI MALOG GOSPODARSTVA KOLONIJA PRODAJU SE TRI PREOSTALE GRAĐEVINSKE PARCELE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.