POKRENUT POSTUPAK JAVNE NABAVE ZA NABAVU I UGRADNJU SJEDALICA U SPORTSKOJ DVORANI VIJUŠ

dvvijus2.jpg.jpgNa današnjem 16.kolegiju gradonačelnika dr. Mirka Duspare dane su suglasnosti za početak otvorenog postupka javne nabave za nabavu i ugradnju sjedalica u sportskoj dvorani Vijuš te za javnu nabavu bez prethodne objave za dodatne radove na rekonstrukciji stadiona Stanko Vlajnić-Dida.
Procijenjena vrijednost nabave 2.200 sjedalica za dvoranu Vijuš je 500.000 kuna (s pdv-om), od čega će Ministarstvo regionalnog razvoja sufinancirati 285.000 kuna, a ostatak uplatiti grad.
Procijenjena vrijednost dodatnih radova na rekonstrukciji stadiona Stanko Vlajnić-Dida (vanjsko uređenje s parkiralištem, sjedalice na tribini, dodatni zahtjevi uređenja prostora prema standardima Hrvatskog nogometnog saveza) iznosi 812.921 kunu.
Dana je suglasnost za raspisivanje natječaja za davanje u zakup na 10 godina poslovnih prostora u vlasništvu Grada u sportskoj dvorani Vijuš.  Za prostor namijenjen ugostiteljskoj djelatnosti (restoran) veličine 525 kvadrata početna je cijena 14.700 kuna, a za kuglanu s pratećim sadržajima u suterenu početna je cijena 23.750 kuna mjesečno.
Odlučeno je da će organizacija 2. Božićnog sajma, koji će se održati u prosincu ove godine, biti povjerena gradskim trgovačkim društvima Brodin i Razvojnoj agenciji.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POKRENUT POSTUPAK JAVNE NABAVE ZA NABAVU I UGRADNJU SJEDALICA U SPORTSKOJ DVORANI VIJUŠ

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.