SLAVONSKI BROD KANDIDIRAO SE ZA STJECANJE STATUSA " GRAD – PRIJATELJ DJECE"

volimbrod13jpg.jpgGrad Slavonski Brod uključio se u akciju „Gradovi i općine prijatelji djece“ čiji je cilj motivirati odrasle u gradovima i općinama Hrvatske da potpunije ostvaruju prava i potrebe djece priznata u Konvenciji UN o pravima djeteta.
Nakon ispunjavanja opširnog izvješća o samoocjenjivanju,s odgovorima na 200 pitanja iz svih područja dostavljenog Savezu društava Naša djeca te provedene ankete u osnovnim školama, ključni će biti dojmovi tročlane Komisije za ocjenjivanje rezultata akcije koja će u srijedu 11.studenoga posjetiti grad Slavonski Brod, upoznati se s projektima koje grad ostvaruje za najmlađe sugrađane i posjetiti brojne ustanove i udruge koje se bave ostvarivanjem prava i potreba djece. Rezultati ocjenjivanja znat će se za desetak dana, a službeno uručenje povelja „Grad-prijatelj djece“ bit će u Zagrebu 20. studenoga.
Jedan od razloga kandidiranja grada Slavonskog  Broda jest i desetgodišnjica postojanja brodskog Dječjeg gradskog vijeća uz posljednjih godina kontinuirano stvaranje boljih uvjeta i izdvajanje značajnijih novčanih sredstava u uređenje prostora i osmišljavanje sadržaja za aktivnosti djece. 
Ove godine kandidaturu je podnijelo šest hrvatskih gradova. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti SLAVONSKI BROD KANDIDIRAO SE ZA STJECANJE STATUSA " GRAD – PRIJATELJ DJECE"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.