ODRŽANA OSNIVAČKA SKUPŠTINA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA SLAVONSKOG BRODA

tz grada sb.jpgTemeljem novog Zakona o turističkim zajednicama i promociji hrvatskog turizma gradonačelnik dr. Mirko Duspara sazvao je osnivačku skupštinu Turističke zajednice grada Slavonskog Broda na kojoj su izabrani članovi Turističkog vijeća, Nadzornog odbora i predstavnici u Turističkoj zajednici  Brodsko-posavske županije.
Sukladno novim zakonskim odredbama, predsjednik gradske turističke zajednice po funkciji  je gradonačelnik, a jednaka je analogija i u općinama i županijama.
Osnivačkoj skupštini bila su nazočna 23 punopravna člana, a u dragovoljno članstvo  još su primljeni i Kazališno-koncertna dvorana i Škola nogometa Stanko Vlajnić-Dida.  Nakon usvajanja statuta, na prijedlog gradonačelnika jednoglasno su za nove članove Turističkog vijeća izabrani Pero Paunović, Ilija Dankić, Hrvoje Špicer, Marija Bašić, Stipo Zirdum, Jure Terzić, Stjepan Balen i Zlatko Sadiković. Članicama Nadzornog odbora postale su Josipa Brajković i Edita Prkačin dok su za predstavnike u skupštinu Turističke zajednice Brodsko-posavske županije izabrani Mario Rubil, Davor Gruber, Ivica Pezer, Igor Majdandžić, Andrija Čukić, Željko Terzić i Slavica Mazurek.
Dosadašnji predsjednik gradske turističke zajednice prof Petar Matić zahvalio se na suradnji dosadašnjim članovima turističkog vijeća ističući zadovoljstvo vidnim pomacima u promicanju brodskog turističkog proizvoda i uređenju grada potvrđenim i u brojnim priznanjima Hrvatske turističke zajednice od kojih je posljednje „Zeleni cvijet“ za najljepše uređeni grad.
Gradonačelnik i novi predsjednik Turističke zajednice dr. Mirko Duspara od novoizabranih članova vijeća očekuje veliko zalaganje kako bi se zadržala dosadašnja visoka razina i uspješnost rada turističke zajednice, ali i stvarali uvjeti za dodatni iskorak u turističkoj prepoznatljivosti grada.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ODRŽANA OSNIVAČKA SKUPŠTINA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA SLAVONSKOG BRODA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.