U SLAVONSKOM BRODU BORAVILO PROSUDBENO POVJERENSTVO ZA OCJENU AKCIJE „GRAD - PRIJATELJ DJECE“

gradprijatelj.jpgNakon što je grad Slavonski Brod istaknuo kandidaturu u ovogodišnjoj akciji „Gradovi i općine prijatelji djece“ danas je tročlano Povjerenstvo za ocjenjivanje rezultata akcije Saveza društava Naša djeca iz Zagreba boravilo u Slavonskom  Brodu.
Na uvodnom zajedničkom  radnom sastanku članice Povjerenstva dr Dubravka Lipovac, mr Maja Pleše-Sabol i prof. Ksenija Rožman razgovarale su o projektima koji se provode za potrebe djece s gradonačelnikom Mirkom Dusparom i članovima Koordinacijskog odbora za pripremu kandidature Grada, a nakon toga su odvojeno posjetile brojne ustanove i udruge koje skrbe o djeci.
Konačna ocjena kandidature Grada bit će poznata do 20.studenoga, datuma kada je prije 20 godina usvojena Konvencija UN o pravima djeteta, kada će se u Zagrebu svečano uručiti povelje „Gradovi-prijatelji djece“.
    Članica Povjerenstva za procjenu rezultata akcije prof. Ksenija Rožman u izjavi za medije kazala je da se od Slavonskog Broda kao sredine koja ima tradiciju i već provjerene vrijednosti očekuje mnogo.    -U svakom slučaju sigurna sam da Brod daje mnogo za potrebe djece i još sigurnija da može dati i više, kazala je prof. Rožman. 
   U proteklih pet godina grad Slavonski Brod u brojne projekte i programe za djecu, od gradnje školskih i sportskih objekata, dječjih vrtića, uređenje dječjih igrališta, raznolike priredbe i socijalne programe, uložio je ukupno 146 milijuna kuna.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U SLAVONSKOM BRODU BORAVILO PROSUDBENO POVJERENSTVO ZA OCJENU AKCIJE „GRAD - PRIJATELJ DJECE“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.