ZAKLJUČCI S 18. KOLEGIJA GRADONAČELNIKA: JEDNOKRATNA NOVČANA POTPORA RADNICIMA BRODSKOG „PEVECA“

hebrangkotl2.jpgNa današnjem 18.Kolegiju gradonačelnika Slavonskog Broda Mirka Duspare odlučeno je  da će svim radnicima brodskog poslovnog centra Peveca koji štrajkaju zbog neisplate zaostalih plaća grad Slavonski Brod pomoći jednokratnom uplatom 1.000 kuna.
IZMJENE PUP-A „A.HEBRANG“ ZBOG GRADNJE GIMNAZIJE
Gradskom vijeću upućena je na usvajanje odluka o izradi izmjena i dopuna Provedbenog urbanističkog plana (PUP) naselja „Andrija Hebrang“ čime će se omogućiti gradnja nove zgrade Gimnazije i bolja prometna rješenja u Osječkoj ulici i Istočnoj veznoj cesti. Izradu izmjena PUP-a u cijelosti financira Brodsko-posavska županija.
Također, nakon provedene javne rasprave Gradskom vijeću upućen je zaključak o utvrđivanju konačnog prijedloga Detaljnog plana uređenja (DPU) „Novog naselja u MO Josip Rimac“ čime će se omogućiti legalizacija postojećih stambenih objekata i gradnja nedostajuće komunalne infrastrukture u ovom rubnom gradskom naselju.
Gradskom vijeću predloženo je i davanje suglasnosti za sklapanje ugovora za radove iz nadležnosti Upravnog odjela za komunalni sustav iz proračuna za 2010. godinu koji prelaze vrijednost od milijun kuna. Radi se o izgradnji i rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada čija je planirana vrijednost 7,570.000 kuna, izgradnji javne rasvjete vrijednoj 3,1 milijuna kuna, izgradnji vodovodne, kanalizacijske i kolektorske mreže vrijednoj 4 milijuna kuna te uređenju okoliša Sportske dvorane Vijuš vrijednom 1,9 milijuna kuna.
Dana je i suglasnost za pokretanje postupka za početak ostvarenja projekta sanacije odlagališta komunalnog otpada Vijuš za što je Grad izradio kompletnu dokumentaciju i u proračunu za 2010. godinu osigurat će 3 milijuna kuna.
Na temelju odluke Upravnog vijeća, predlaže se Gradskom vijeću davanje suglasnosti na imenovanje dipl.ing. Stipe Lemešića za ravnatelja gradske Ustanove za gospodarenje športskim objektima I. i II. kategorije.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAKLJUČCI S 18. KOLEGIJA GRADONAČELNIKA: JEDNOKRATNA NOVČANA POTPORA RADNICIMA BRODSKOG „PEVECA“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.