PRIJEM ZA VODSTVO I NATJECATELJE KARATE KLUBA SLAVONSKI BROD – EKIPNE SENIORSKE PRVAKE HRVATSKE

karateprvaci.jpgDanas je gradonačelnik Mirko Duspara sa zamjenicima Ilijanom Vrbat Pejić i Zoranom Ivanovićem priredio prijem za natjecatelje i vodstvo Karate kluba Slavonski Brod u povodu povijesnog uspjeha - osvajanja naslova državnih prvaka na ekipnom seniorskom prvenstvu Hrvatske u Nedelišću. Prvi puta u neovisnoj Hrvatskoj brodski karataši postali su seniorski ekipni prvaci Hrvatske. Zasluge pripadaju ekipi u sastavu: Tomislav Stepić, Perica Opačak, Ivan Opačak, Nemanja Cvijanović, Ivan Rašić, Domagoj Magaš i Pero Vučić te trenerima Nenadu i Zdenku Horvatu. Na putu do prvog mjesta brodski karataši pobijedili su u finalu Rijeku kao i deveterostruke prvake iz Samobora prekinuvši njihovu dominaciju. Prijemu je bio nazočan i predsjednik kluba dr Josip Šapina istaknuvši kako je ovo dokaz da se i u skromnim uvjetima mogu postići vrhunski rezultati te da se karataši nadaju dobivanju kvalitetnijih uvjeta u novoj sportskoj dvorani Vijuš.
Uz čestitke svima u klubu koji su pridonijeli ovom sjajnom postignuću  gradonačelnik Duspara kazao je da se nada skorom ostvarenju uređenja prostora u dvorani Vijuš koji će odgovarati potrebama Karate kluba Slavonski Brod. 
Za osvajanje naslova državnih prvaka bio je presudan borbeni duh,  pripadnost svom gradu i ogromno srce kojim su mladi Brođani nadjačali mnoge iskusnije ekipe u kojima su za protivnike imali i osvajače s europskih i svjetskih odličja. 

karateprvaci2.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA VODSTVO I NATJECATELJE KARATE KLUBA SLAVONSKI BROD – EKIPNE SENIORSKE PRVAKE HRVATSKE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.