PRVA PROMOCIJA STRUČNIH PRVOSTUPNIKA NA VELEUČILIŠTU U SLAVONSKOM BRODU

promocveleuc.jpgTri godine nakon utemeljenja Veleučilišta u Slavonskom Brodu, u Kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić upriličena je prva promocija 42 prvostupnika ekonomije i inženjera bilinogojstva.
U nazočnosti brojnih gostiju i predstavnika znanstvenih institucija iz cijele Hrvatske čestitke laureatima u ime Grada Slavonskog Broda uputio je zamjenik gradonačelnika za gospodarstvo Zoran Ivanović.
Tom prigodom privremeni dekan Veleučilišta prof. dr. Antun Stoić uručio je Gradu Slavonskom Brodu zahvalnicu za doprinos u ustrojavanju i razvoju stručnih studija i promicanju značaja Veleučilišta u razvoju visokog obrazovanja u Hrvatskoj.
Podsjetivši da je grad Slavonski Brod već nudio Veleučilištu zemljište za gradnju vlastite zgrade čime bi se riješile osnovne prostorne teškoće,  Zoran Ivanović pozvao je Ministarstvo znanosti i Brodsko-posavsku županiju na zajedničku akciju rješavanja ovog najvažnijeg problema za razvoj Veleučilišta.
Grad aktivno surađuje s Veleučilištem što se potvrđuje i partnerstvom u međunarodnom projektu obrazovanja poduzetnika kandidiranim prema IPA fondu. Usto, Grad je pomogao Veleučilištu omogućivši odvijanje dijela nastave u amfiteatru Kazališno-koncertne dvorane. 
-Pomažemo koliko možemo ne samo Veleučilištu već i Strojarskom i Učiteljskom fakultetu jer u čvrstom smo uvjerenju da samo ulaganje u mlade i njihovo obrazovanje, u intelektualni kapital, može Hrvatsku i grad Slavonski Brod podići iz recesije i gospodarske krize u kojoj se nalazimo. Ova stručna titula tek je početak dugog procesa cjeloživotnog obrazovanja. Nastavite se usavršavati i stjecati nova znanja, poručio je prvim prvostupnicima Zoran Ivanović zahvalivši se i profesorima s osječkog Sveučilišta koji su pomogli oko uspostave Veleučišta  i izrazivši nadu da u Slavonskom Brodu postoji prostor i za razvoj Sveučilišta.

zahvalveleucil.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRVA PROMOCIJA STRUČNIH PRVOSTUPNIKA NA VELEUČILIŠTU U SLAVONSKOM BRODU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.