IZASLANSTVO GRADA SLAVONSKOG BRODA BORAVILO U BANJA LUCI I POKLONILO BOŽIĆNI KONCERT

bozicbanjaluka.jpgIzaslanstvo grada Slavonskog Broda na čelu s gradonačelnikom Mirkom Dusparom boravilo je u posjeti Banja Luci gdje su posjetili banjalučkog biskupa dr. Franju Komaricu, gradonačelnika Banja Luke Dragoljuba Davidovića i generalni konzulat RH, a u Banskom dvoru upriličen je božićni koncert u izvedbi Folklornog ansambla Broda.
Bio je to poklon Grada Slavonskog Broda svim Hrvatima iz Banja Luke koji su imali rijetku priliku u središtu Banja Luke uživati slušajući božićne napjeve i gledajući djelić hrvatskog folklornog nasljeđa.
Posjetom brodskog izaslanstva, u kojem su bili i zamjenici gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i Zoran Ivanović i direktor Razvojne agencije grada Vjeran Milković te izvrsnim koncertom, koji će se još dugo pamtiti, posebno je ugodno bio iznenađen biskup dr. Franjo Komarica koji se s Brođanima zadržao u dugom i prijateljskom druženju.
Slavonskobrodsko izaslanstvo posjetilo je i gradsku upravu Banja Luke i razgovaralo o mogućnostima gospodarske i kulturne suradnje s gradonačelnikom Dragoljubom Davidovićem koji je u društvu brojnih stranih diplomata predvođenim hrvatskim konzulom Franom Piplovićem nazočio iznimno uspjelom koncertu FAB-a.
 

bozicbanjaluka1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

  bluka.jpg

 

 

 

 

 

 

 

konzulatbl.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

sbiskupomfk.jpg 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti IZASLANSTVO GRADA SLAVONSKOG BRODA BORAVILO U BANJA LUCI I POKLONILO BOŽIĆNI KONCERT

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.