OBILAZAK LOKACIJA UKLJUČENIH U PROJEKT IZGRADNJE VODOPSKRBNOG I SUSTAVA ODVODNJE IZ IPA PROGRAMA

sitevisit.jpgPredstavnici Hrvatskih voda, Delegacije Europske komisije u RH i komunalne tvrtke Vodovod obišli su danas s potencijalnim ponuditeljima radova lokacije uključene u projekt izgradnje vodopskrbnog sustava i sustava odvodnje odoborenog za sufinanciranje iz IPA programa na području grada Slavonskog Broda i susjednih općina Podcrkavlje, Gornja Vrba i Klakar.
Nakon obilaska projektnih lokacije u Gradskoj vijećnici održan je radni sastanak na kojem su potencijalni ponuditelji upućivali pitanja projektantima i predstavnicima investitora.
Odazvalo se 40-ak osoba iz redova potencijalnih ponuditelja, izvođača radova iz cijele Hrvatske i nekoliko iz inozemstva. Sudionicima se u ime Grada obratio zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović zahvalivši se svim potencijalnim ponuditeljima na dolasku i interesu u kandidiranju na ovaj natječaj koji je otvoren do konca veljače 2010. godine.
-Grad podupire Vodovod u nastojanju da se ovaj iznimno značajan projekt uspješno provede. Sa svoje strane stojimo vam na raspolaganju  za sve informacije jer želimo da se projekt izvede na najkvalitetniji način, kazao je Ivanović.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OBILAZAK LOKACIJA UKLJUČENIH U PROJEKT IZGRADNJE VODOPSKRBNOG I SUSTAVA ODVODNJE IZ IPA PROGRAMA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.