OTVOREN 2. BOŽIĆNI SAJAM NA KORZU KOJI ĆE POTRAJATI DO 24.PROSINCA

bozicsajam14.jpgDanas je na Korzu otvoren 2. Božićni sajam koji će potrajati do četvrtka 24. prosinca 2009. godine. U 14 drvenih kućica i na gradskim štandovima ukupno 20 izlagača iz Broda i okolice, Zagreba i Rijeke ponudit će prigodne proizvode za ovo blagdansko doba, od suvenira i rukotvorina do vina i slastica. Prvoga dana sajma izvršni organizatori iz Poduzetničkog inkubatora Brodin i Razvojne agencije grada Slavonskog Broda potrudili su se osigurati posjetiteljima besplatne porcije pečene ribe i kuhanog vina, a u nedjelju i ponedjeljak najmlađim sugrađanima dijelit će se prigodni pokloni.
Na pozornici, koju su kao i borove prigodno dekorirali članovi Udruge za promicanje inkluzije Slavonski Brod te Udruge gluhih i nagluhih Brodsko-posavske županije, odvijat će se raznolik kulturno-zabavni program. Prvoga dana nastupit će članovi KUD-a Druga mladost Matice umirovljenika, u subotu u 18 sati predstavit će se Limena glazba Željezničar, u nedjelju u isto vrijeme Dječji zbor osnovne glazbene škole, a u ponedjeljak Dječje kazalište Ivana Brlić Mažuranić izvest će predstavu za djecu Djed Mraz u selu štrumpfova. Dovoljno motiva za dolazak na Korzo u ovo predblagdanko vrijeme jer će se za sve uzraste naći ponešto.
bozicsajam5.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OTVOREN 2. BOŽIĆNI SAJAM NA KORZU KOJI ĆE POTRAJATI DO 24.PROSINCA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.