KORISNICIMA PROGRAMA „POMOĆ U KUĆI“ GRAD SLAVONSKI BROD DARIVAO POKLON-PAKETE

asporer2.jpgPrigodom nadolazećih božićnih blagdana Grad Slavonski Brod i ove godine darivao je korisnike programa Pomoć u kući za stare i nemoćne koji se provodi u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Poklon-pakete s osnovnim živežnim namirnicama i higijenskim potrepštinama danas je obiteljima Majstorović, Šporer i Radovanović uručila zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić. Stari, bolesni i osamljeni sugrađani ugodno su se iznenadili ovim činom koji im je barem malo razvedrio otužnu svakodnevicu.
Uz korisnike programa Pomoć u kući Grad Slavonski Brod će poklon-paketima darivati i 26 socijalno najugroženijih članova Sindikata umirovljenika te ostale socijalno ugrožene sugrađane iz gradske evidencije korisnika socijalnih pomoći.
Programom Pomoć u kući u Slavonskom Brodu, koje je Ministarstvo obitelji ocijenilo jednim od najboljih u Hrvatskoj,  obuhvaćeno je 200 korisnika o čijim svakodnevnim potrebama svakodnevno skrbi 14 zaposlenih pomažući im oko spremanja i čišćenja, osiguranja ogrjeva, liječničke pomoće i dostave lijekova, prehrane i dr.
Za kupnju poklon-paketa Grad je izdvojio 22.000 kuna. 
tradovanovic.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti KORISNICIMA PROGRAMA „POMOĆ U KUĆI“ GRAD SLAVONSKI BROD DARIVAO POKLON-PAKETE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.