PODIJELJENI POKLON-BONOVI ZA 15 OBITELJI SLABIJEG IMOVINSKOG STANJA

poklonigrada.jpgU povodu nadolazećih božićnih blagdana Grad Slavonski Brod odlučio je odreći se blagdanskog domjenka nakon sjednice Gradskog vijeća i novčanim bonovima od tisuću kuna darivati 15 socijalno ugroženih obitelji s područja Grada koje nisu uključene u postojeći sustav socijalne pomoći, a žive u iznimno teškim uvjetima jer mnoge od njih imaju djecu oboljelu od malignih bolesti.   
-Odlučili smo na ovaj način pomoći socijalno ugroženim obiteljima kao što smo pomagali i obiteljima sa sedmero i više djece,  radnicima Peveca kad im je bilo najteže i drugima, kako bi im barem malo olakšali teret svakodnevice u povodu dolaska najvećeg kršćanskog blagdana. U ime Gradske uprave čestitam vam Božić uz želje za ozdravljenje vaše djece i najbližih i sve najbolje u 2010.godini, kazao je gradonačelnik Mirko Duspara.
   -Nadam se da smo kao Grad ovom gestom prepoznali što vam treba.  Često se susrećemo s problemom da obitelji koji ne uaze u sustav socijalnih sučajeva teško žive kao roditelji bolesne djece ili samohrani roditelji. Ovo je mala potpora da znate da niste sami, da imate podršku u gradu Slavonskom Brodu i izvan zakonskih okvira koje nameće država. Mi smo u ovo blagdansko vrijeme izdvojili skupine ljudi kojima je pomć najpotrebnija. Želimo dati do znanja svima da uvijek možete doći u Grad, da tu uvijek imate nekoga tko će s vama, ako ništa drugo, popričati i uputiti vas gdje trebate ići, rekla je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić.
poklonigrada4.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PODIJELJENI POKLON-BONOVI ZA 15 OBITELJI SLABIJEG IMOVINSKOG STANJA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.