POTPISAN UGOVOR ZA IZGRADNJU PJEŠAČKIH STAZA I NERAZVRSTANIH CESTA U SLAVONSKOM BRODU U 2010. GODINI

potpisceste.jpgGradonačelnik Mirko Duspara danas je s direktorom tvrtke Cestar d.o.o. Renatom Samardžićem zaključio ugovor za izgradnju pješačkih staza i nerazvrstanih cesta u gradu Slavonskom Brodu u 2010. godini.
Ugovorena je modernizacija i rekonstrukcija nerazvrstanih cesta i pješačkih staza u sljedećim ulicama: Kupska, Koranska, Bosutska, u Naselju Josipa Franka, južni i sjeverni odvojak u ulici Mate Grkovića, zapadni dio ulice Franje Maričevića, Ive Prodana, spoj Slavonska-Lička, produžetak u Vinogorčevoj, Osječka-odvojak prema Lesnini, Ljudevita Jonkea, spoj ulica Vida Došena-Ive Prodana-Franje Maričevića, parkiralište ispred crkve u MO Brodsko Vinogorje i crkve u MO Josip Rimac, raskrižje ulica Vinogorčeva-Zlatka Balokovića-Košarevac, Domobranska, Stjepana Radića, produžetak biciklističke staze do ŠRC Poloj i vanjsko uređenje sportske dvorane Vijuš (parkiralište i pristupna prometnica).
Ugovorena vrijednost radova je 6.934.370,79 kuna, a rok izvođenja je 180 kalendarskih dana od trenutka stvaranja povoljnih meteoroloških uvjeta za ovu vrstu radova.
Nakon što Grad odredi prioritete očekuje se da bi pripremni radovi trebali započeti već sljedećeg tjedna, prvih dana ožujka. 
cestasestinac2.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POTPISAN UGOVOR ZA IZGRADNJU PJEŠAČKIH STAZA I NERAZVRSTANIH CESTA U SLAVONSKOM BRODU U 2010. GODINI

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.