POTPISAN UGOVOR ZA IZGRADNJU JAVNE RASVJETE U 2010.GODINI S TVRTKOM „BOŠKOVIĆ ELEKTROMONTAŽA“

ugrasvjeta2.jpgOVE GODINE JOŠ 12 KILOMETARA NOVE MREŽE JAVNE RASVJETE
Nakon provedenog postupka javne nabave i izbora najpovoljnijeg ponuditelja, danas je gradonačelnik Mirko Duspara potpisao ugovor za izgradnju javne rasvjete na području grada Slavonskog Broda u 2010. godini s Katicom Bošković, direktoricom tvrtke BOŠKOVIĆ d.o.o. ELEKTROMONTAŽA  iz Vinkovaca.
Ugovorena je izgradnja oko 12 kilometara nove mreže javne rasvjete u ulicama: Čavlički kraj, Branimirova-dio, Sjeverna vezna cesta-od Vinogradske do prijelaza za Podvinje, SVC-od prijelaza Podvinje do Osječke, Splitska i Trogirska, biskupa Ćirila Kosa, Jablanska-Vrtlarska, Stadionska, Šestinac I do V, J.Runjanina-F.Maričevića i nekoliko produženja mreže u gradu. Ugovorena vrijednost radova je 2,363.995 kuna (s PDV-om), a rok izvođenja 120 kalendarskih dana od uvođenja u posao kada se stvore povoljni vremenski uvjeti, što se očekuje za petnaestak dana.
RADOVI KREĆU ZA PETNAESTAK DANA
   -Ne sumnjam da će tvrtka  Bošković elektromontaža ugovoreni posao odraditi kvalitetno i u rokovima jer ni dosad nije bilo nikakvih zamjerki na njihov rad u gradu. Ove godine nastavljamo osvjetljavati Sjevernu veznu cestu, što je trebala biti obveza Hrvatskih cesta, od raskrižja s Vinogradskom gdje smo lani stali pa sve do raskrižja s Osječkom.
Osvjetljavanje novih ulica veliki je pomak, pogotovo za djecu pri odlasku u školu. Svake godine gradimo najmanje desetak kilometara nove mreže javne rasvjete što se najbolje vidi uvečer kada se s brda pogleda prema gradu.
Ove ćemo godine malo više gledati na ugradnju štednih žarulja jer nam je cilj smanjiti potrošnju električne energije koja je narasla već na 4-5 milijuna kuna godišnje. Cilj je što više smanjiti svjetlosno zagađenje, ali i uštedjeti jer od uštede na potrošnji energije možemo produžiti liniju. Mislim da ćemo tu naći zajednički jezik jer nam je svima u cilju zaštititi i okoliš, ali i zaštititi gradsku blagajnu, kazao je u izjavi za medije gradonačelnik Duspara.
  

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POTPISAN UGOVOR ZA IZGRADNJU JAVNE RASVJETE U 2010.GODINI S TVRTKOM „BOŠKOVIĆ ELEKTROMONTAŽA“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.