IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE “SLAP” RODITELJA DJECE OBOLJELE OD MALIGNIH BOLESTI I LEUKEMIJE

slap2.jpgUdruga “Slap” koja okuplja roditelje djece oboljele i liječene od malignih bolesti i leukemije iz Brodsko-posavske županije sa sjedištem u Slavonskom Brodu održala je izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo na čelu s predsjednicom Danijelom Petrović.
Sve sudionike skupštine i članove udruge u ime Grada pozdravila je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić izrazivši potporu djelovanju i spremnost grada da tijekom ove i sljedeće godine konkretno pomogne u rješavanju najvažnijeg problema – smještaja djece tijekom liječenja i rehabilitacije u Zagrebu. I za sve ostale važne potrebe s kojima se suočavaju roditelji teško oboljele djece vrata gradske uprave uvijek su im otvorena.
Udruga ''SLAP'' je socijalno-humanitarna udruga kojoj je cilj pomoć u liječenju djece oboljele od malignih bolesti. Među temeljnim ciljevima Udruge su poticanje i organizacija kulturnih, zabavnih i drugih dragovoljnih akcija radi prikupljanja financijskih sredstava za sufinanciranje smještaja, liječenja i rehabilitaciji djece za vrijeme boravka u Zagrebu, kupnju lijekova koji nisu na listi HZZO-a, liječenje u inozemstu koje nije na teret HZZO-a i organiziranje psihološke pomoći djeci i roditeljima. 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE “SLAP” RODITELJA DJECE OBOLJELE OD MALIGNIH BOLESTI I LEUKEMIJE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.