U SLAVONSKOM BRODU ZASJEDALA SKUPŠTINA HRVATSKOG PARAOLIMPIJSKOG ODBORA

hpoubrodu.jpgProteklog vikenda Slavonski Brod je bio središte Hrvatskog paraolimpijskog  pokreta. Nakon sjednice Izvršnog odbora održana je izborna skupština Hrvatskog paraolimpijskog odbora na kojoj je izabrano novo vodstvo u kojem je Slavonski Brod kao jedan od vodećih središta sporta za osobe s invaliditetom zastupljen u osobi Ivana Ćosića, glavnog tajnika gradskog Športskog saveza invalida. Uoči sjednice Izvršnog odbora, čelnike HPO-a predsjednika Ratka Kovačića i glavnog tajnika Ticijana Komparića pozdravila je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i izrazila veliko zadovoljstvo što je Slavonski Brod izabran kao mjesto okupljanja članova skupštine HPO-a. Ističući  dobru suradnju Grada sa Športskim savezom invalida, zamjenica gradonačelnika kazala je kako se svi Brođani ponose izvrsnim rezultatima koje postižu sugrađani s invaliditetom u raznim sportskim granama.
Zahvaljujući se na gostoprimstvu, predsjednik HPO Ratko Kovačić naglasio je kako model organizacije sportsko-rekreativnih aktivnosti za invalide u Slavonskom Brodu kao i suradnja s brojnim udrugama koje okupljaju invalide te financijsko praćenje s gradske razine mogu biti primjerom za sve u Hrvatskoj.
Zasluge za to pripadaju i brojnim ljudima, stručnjacima i volonterima koji su se angažirali u razvoju sporta za osobe s invaliditetom među kojima se posebno ističe prof. Anto Ćavar koji je na skupštini dobio posebno priznanje HPO za dugogodišnji doprinos razvoju hrvatskog paraolimpijskog pokreta.
Na izbornoj skupštini 40-ak izaslanika sportskih saveza invalida iz cijele Hrvatske u ime Grada pozdravila je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti prof. Dubravka Marković.
Predsjednik gradskog Športskog saveza invalida Vladimir Miščančuk zahvalio se na dosadašnjoj potpori i razumijevanju potreba udruga koje okupljaju brojne sportaše i rekreativce.

 

iohpo.jpg  antocafv.jpg
 rkovacic.jpg  hpousb.jpg

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U SLAVONSKOM BRODU ZASJEDALA SKUPŠTINA HRVATSKOG PARAOLIMPIJSKOG ODBORA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.