OBILJEŽENA 18.OBLJETNICA OSNUTKA 101.BRIGADE HVO I POČETAK ORUŽANE AGRESIJE NA BIH

OBLJ101A.jpgPolaganjem vijenaca ispred središnjeg križa na Gradskom groblju i groblju u Bosanskom  Brodu danas je obilježena 18.obljetnica osnutka 101.bosanskobrodske brigade HVO i početak oružane agresije na BIH u kojoj su pripadnici 101.brigade pružili na današnji dan prvi organizirani otpor.
U društvu dragovoljaca i veterana iz 101.bosanskobrodske brigade i drugih ratnih postrojbi, roditelja poginulih branitelja, predstavnika Vlade Federacije BiH, čelnika Brodsko-posavske i Posavske županije te političkih stranaka, u ime Grada Slavonskog Broda vijenac su položili i zapalili svijeće u znak počasti svim poginulim braniteljima zamjenici gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i Zoran Ivanović te predsjednik Gradskog vijeća Mijo Golubičić. 
 OBLJ101C.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OBILJEŽENA 18.OBLJETNICA OSNUTKA 101.BRIGADE HVO I POČETAK ORUŽANE AGRESIJE NA BIH

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.