NASTAVLJENI RADOVI NA STADIONU NK „AMATER“ I DJEČJEM VRTĆU NA „HEBRANGU“

stadionamat3.jpgNakon stanke uvjetovane vremenskim (ne)prilikama nastavljeni su radovi na dva velika gradska projekta – stadionu NK „Amater“ i dječjem vrtiću u Naselju „Andrija Hebrang“.
Na stadionu NK „Amater“ u tijeku je rekonstrukcija i dogradnja postojećeg objekta, a radove čija je vrijednost 4,263.900 kuna izvodi tvrtka Visokogradnja d.o.o. iz Slavonskog Broda. Ovih dana uz pomoć dizalice u tijeku su su radovi na montaži konstrukcije krovišta i natkrivanju novoizgrađenih betonskih tribina.
Ispod tribina u prizemlju su svlačionice i prostorije za NK Amater. Radovi na unutarnjem uređenju su završeni s 95 posto, ostalo je za riješiti dvije razine ravnih krovova te dovršiti radove na tribinama.
 U prizemlju se nalazi oko 500 kvadratnih metara prostora za NK Amater:
•    4 svlačionice sa sanitarnim čvorovima
•    2 svlačionice za suce
•    uprava kluba
•    wc za invalide
•    wc za gledatelje
•    spremišta
U prizemlju je i oko 170 m2 multifunkcionalnog prostora :
•    dvorana s caffe barom
•    sanitarni čvor
•    vanjsko stubište
Na tribini će biti oko 700 natkrivenih sjedećih mjesta, a na katu oko 250 kvadrata prostora u roh-bau izvedbi i oko 170 m2 terasa iznad dvorane.

stadionamat7.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VrticAH4.jpgDJEČJI VRTIĆ NA „HEBRANGU“: POKRIVEN, UGRAÐUJE SE VANJSKA STOLARIJA

Već ranije bilo je završeno pokrivanje većeg dijela objekta, dok se ovih dana završilo pokrivanje velike skupne prostorije i dijela hodnika. Ugrađuje se aluminijska vanjska bravarija koje će do kraja tjedna biti ugrađeno i ostakljeno oko 50 posto. Krenulo se i s radovima na fasadi objekta. Sadržaj prostora je takav da su u prizemlju objekta smješteni  prostori za boravak djece, dok su na katu uredski prostori. Nakon zatvaranja objekta stolarijom kreće se na unutarnje uređenje te instalaterske radove, nakon čega bi uslijedilo unutarnje opremanje namještajem. Od vanjskih radova potrebno je još odraditi kompletno vanjsko uređenje s ogradom oko objekta i parkingom. Do sada je izvedeno radova u vrijednosti oko 3 milijuna kuna od ukupno ugovorenih oko 11 milijuna kuna.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti NASTAVLJENI RADOVI NA STADIONU NK „AMATER“ I DJEČJEM VRTĆU NA „HEBRANGU“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.