OBILJEŽEN MEĐUNARODNI DAN ŽENA PROMOCIJOM DOKUMENTARNOG FILMA „ONE“

danzena10a.jpgGrad Slavonski Brod i gradska Povjerenstva za ravnopravnost spolova i za osobe s invaliditetom zajednički su organizirali  obilježavanje Međunarodnog dana žena 8.ožujka u dvorani HVIDRE.
Brojne sugrađanke, prigodno darivane stručkom mimoza, pozdravili su i čestitali im Međunarodni dan žena predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Slavica Nikšić i predsjednik Povjerenstva za osobe s invaliditetom Željko Pudić.
U ime Grada sve nazočne pozdravio je zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović  i uz čestitke istaknuo kako će se Grad i nadalje truditi pružati maksimalnu potporu udrugama koje promiču ravnopravnost spolova i  zastupljenost žena u svim porama života.
Tom prigodom prikazan je dokumentarni film „One“ o tri životne priče žena s invaliditetom, među kojima i o Brođanki Gordani Mišković, koje svima mogu biti pravi primjer hrabrosti i ustrajnosti.
danzena10.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OBILJEŽEN MEĐUNARODNI DAN ŽENA PROMOCIJOM DOKUMENTARNOG FILMA „ONE“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.