ZAPOČEO EDUKACIJSKI CIKLUS O MENADŽMENTU VOLONTERA U SLAVONSKOM BRODU

Volonter.jpgUpravni  odjel za društvene djelatnosti Grada Slavonskog Broda u suradnji s Volonterskim centrom Osijek organizira edukacijski ciklus o menadžmentu volontera u Slavonskom Brodu koji je danas započeo u prostorijama Društva multiple skleroze.
Cilj edukacije je razviti sposobnosti, vještine, znanje i stavove sudionika kako bi razvili i unaprijedili volonterske programe u svojim organizacijama i udrugama: od uvođenja volonterskog programa, pozivanja, uključivanja i edukacije do praćenja i motiviranja volontera.
Pozivu na dva dvodnevna modula odazvalo se petnaestak predstavnika ustanova i organizacija iz socijalne skrbi, obrazovanja, zdravstva i kulture.
Kako je uključivanje volontera u rad organizacija civilnog društva ustanova sve češće, sve su i veći zahtjevi za kvalitetnu provedbu volonterskih aktivnosti kao i za usklađivanje s postojećim propisima, prvenstveno Zakonom o volonterstvu koji je na snazi od lipnja 2007.godine.
Na području pet slavonskih županija edukaciju provode stručnjaci iz Volonterskog centra Osijek.
volonter4.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAPOČEO EDUKACIJSKI CIKLUS O MENADŽMENTU VOLONTERA U SLAVONSKOM BRODU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.