DODIJELJENI UGOVORI UDRUGAMA IZ KULTURE ZA PROGRAME KOJE ĆE GRAD FINANCIRATI U 2010. GODINI

mt__gallery:Danas su uručeni ugovori za ukupno 38 programa iz kulture odobrenih za financiranje iz gradskog proračuna u ovoj godini. Na javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Slavonskog Broda za 2010. godinu pristiglo je ukupno 64 zahtjeva. Nakon razmatranja zahtjeva, izvršene procjene prioriteta i potreba, u skladu s financijskim mogućnostima Grada odabrano je 38 programa koji će se financirati s ukupnim iznosom od 547.000 kuna.  Financirat će se programi iz područja kulturno-umjetničkog amaterizma, muzejsko-galerijskih djelatnosti, izdavačke te glazbeno-scenske i knjižnične djelatnosti.
Čestitke odabranima uputili su ime Grada zamjenici gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i Zoran Ivanović zaželjevši im uspješnu provedbu kandidiranih programa i izrazivši zadovoljstvo zbog velikog broja raznolikih programa koje će Grad poduprijeti u ovoj godini.

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti DODIJELJENI UGOVORI UDRUGAMA IZ KULTURE ZA PROGRAME KOJE ĆE GRAD FINANCIRATI U 2010. GODINI

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.