OBAVIJEST: JAVNI GRADSKI AUTOBUSNI PRIJEVOZ POVEZAO I NASELJE „ANDRIJA HEBRANG“

Hebrang-prijevoz.jpgUvažavajući prijedloge i primjedbe sugrađana upućene u formi pitanja za „Servis 48 sati“, od ovoga tjedna uslugama javnog gradskog prijevoza mogu se brže i lakše koristiti i stanari najvećeg stambenog naselja „Andrije Hebranga“. U dogovoru s Gradskom upravom koncesionar „Terzić bus“ poštivajući prijedloge građana dopunio je  trasu linije broj 4 koja vozi na relaciji Autobusni kolodvor-Šestinac-Autobusni kolodvor. Od Gradska tržnice do Osječke ulice i obrnuto, autobusi javnog gradskog prijevoza prometuju kroz Naselje „Andrija Hebrang“ glavnom prometnicom uz obalu Glogovice i staju na tri mjesta: u blizini križanja s ulicom Svetog Lovre (kod Gradskog groblja)-na početku naselja s južne strane,  na sredini naselja kod pješačkog mosta preko Glogovice te u blizini križanja s Osječkom ulicom - na početku naselja sa sjeverne strane.

Red vožnji možete pogledati ovdje.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OBAVIJEST: JAVNI GRADSKI AUTOBUSNI PRIJEVOZ POVEZAO I NASELJE „ANDRIJA HEBRANG“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.