POSTIGNUT DOGOVOR S DRUŠTVOM NAŠA DJECA: ODMARALIŠTE STARI GRAD BIT ĆE SPREMNO ZA NOVU SEZONU !

Objavljeno: 12. ožujka 2010.

Stari Grad.jpgSLJEDEĆEG TJEDNA PRIMOPREDAJA ODMARALIŠTA U POSJED VLASNIKA, GRADA SLAVONSKOG BRODA
Na današnjem zajedničkom sastanku predstavnika Gradske uprave i brodskog „Društva Naša djeca“ postignut je dugo očekivani dogovor – sljedećeg tjedna izvršit će se primopredaja odmarališta u Starom Gradu na otoku Hvaru u posjed vlasnika, grada Slavonskog Broda, kako bi se u što je moguće kraćem roku izvršile potrebne adaptacije i otklonili nedostaci zbog kojih je odlukom Sanitarne inspekcije iz kolovoza prošle godine odmaralište zatvoreno. To znači da ćena zadovoljstvo najmlađih Brođana omiljeno dječje odmaralište biti spremno za novu ljetnu sezonu.
Istovremeno,  gradske stručne službe zajedno s predstavnicima Društva Naša djeca sklopit će sukladno Zakonu o javnoj nabavi ugovor o organiziranju ljetovanja za 2010. godinu.
     Na ovaj  način Grad ispunjava obećanje da će učiniti sve što je potrebno kako bi i novi naraštaji djece s područja Slavonskog Broda i okolice i ubuduće mogli koristiti odmaralište u Starom Gradu za provođenje ljetnog odmora. U planu je korištenje odmarališta i za druge namjene pored ljetovanja.