REKORDAN BROJ TRKAČA NA 7.BRODSKOM POLUMARATONU I VELIKOM PRAZNIKU TRČANJA

7.bromara.jpgSedmo izdanje brodskog polumaratona (BROMARA) okupilo je u nedjelju 14.ožujka rekordan broj od 200-ak atletičara iz sedam zemalja koji su po idealnim vremenskim prilikama trčali od Korza cestom uz savski nasip do okretišta u blizini SRC Migalovci i natrag. U organizaciji udruge BRACE (za organiziranje cestovnog i planinskog trčanja i hodanja) po prvi puta u sklopu polumaratona upriličen je i „Veliki praznik trčanja u susret proljeću“ u kojem je nastupilo više od 500 mladih trkača iz dječjih vrtića, učenika osnovnih i srednjih škola, studenata i građana.
Sve sudionike popularne „Bromare“ pozdravio je u ime Grada zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović zahvalivši se što promiču zdrav način života i obećavši potporu ovakvim priredbama i ubuduće.  
U polumaratonskoj utrci  na 21,1 kilometar nastupio je i velik broj Brođana, a zapažen uspjeh postigli su članovi brodske Marsonije, juniori Josip Opačak i Filip Knežević koji su bili najbrži u štafeti.

 

 

 

7.bromara5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7.bromara10.jpg

 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti REKORDAN BROJ TRKAČA NA 7.BRODSKOM POLUMARATONU I VELIKOM PRAZNIKU TRČANJA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.