OTVORENA NOVOIZGRAĐENA ŠKOLSKA-ŠPORTSKA DVORANA OŠ „ĐURO PILAR“ NA KOLONIJI

otvorkolon.jpgGradonačelnik Mirko Duspara na prigodnoj svečanosti danas je otvorio novoizgrađenu školsku-športsku dvoranu Osnovne škole „Đuro Pilar“ na Koloniji. U gradnju i opremanje moderne dvodijelne školske dvorane ukupne površine 2.300 kvadratnih metara uloženo je 12,3 milijuna kuna, dijelom iz decentraliziranih sredstava osnovnog školstva za kapitalna ulaganja, a dijelom iz gradskog proračuna.
 Pozdravljajući brojne goste, posebno učenike i nastavnike OŠ Đuro Pilar, gradonačelnik Duspara naglasio je kako je ovime tek napola završen posao na Koloniji jer slijedi dogradnja školske zgrade i spajanje s dvoranom, za što je izrađena projektna dokumentacija i dobivena dozvola za gradnju, kao i za još nekoliko osnovnih škola u Gradu (Đ.Pilar Brodsko Vinogorje, PŠ B.Tadijanović Podcrkavlje, PŠ H.Badalić Jelas, PŠ A.Mihanović Mali Pariz).
SPORTSKA LJEPOTICA  KOLONIJE
   -Zahvalio bih se izvođačima radova iz Visokogradnje koji su zajedno s kooperantima odradili dobar posao, kao i projektantima koji su projektirali ovu sportsku ljepoticu koja je ponos grada, županije i ministarstva. To će nam biti podstrek da nastavimo dalje s izgradnjom školskih dvorana i s dogradnjom školskih zgrada i u drugim dijelovima grada. Lani smo potpisali ugovor i za izgradnju školske-sportske dvorane u Brodskom Vinogorju i  obećano je da bi natječaj za izgradnju mogao biti raspisan u travnju. Nadam se da će to biti ispunjeno i da bi ove godine mogli krenuti i s izgradnjom školske-sportske dvoranu i u Vinogorju. Istodobno, radi se projektna dokumentacija i za dogradnju školske zgrade u Podvinju kako bi i učenici u Podvinju ove godine mogli nastavu pohađati u dvije smjene. Učenicima i nastavnicima OŠ Đuro Pilar želim puno radosti i sportskih uspjeha u ovoj dvorani gdje će biti i baza za naše odbojkašice, kazao je nakon službenog otvorenja dvorane gradonačelnik Mirko Duspara.
  Nove suvremeno uređene prostore za odvijanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture i brojne sportske aktivnosti blagoslovio je župnik Župe Sv. Dominika Savia vlč. Ante Pavlović u suradnji s prečasnim Andrijom Djakovićem, a u ime OŠ Đuro Pilar svima koji su pridonijeli izgradnji ovog prekrasnog objekta zahvalio se ravnatelj Nenad Tonković.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OTVORENA NOVOIZGRAĐENA ŠKOLSKA-ŠPORTSKA DVORANA OŠ „ĐURO PILAR“ NA KOLONIJI

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.