PODRŠKA GRADA AKCIJAMA CARITASA „JEDNA SVIJEĆA ZA SVJETLO U OBITELJI“ I „NULA SIROMAŠTVA“

NULASIROMA.jpgGrad Slavonski Brod aktivno je i ove godine podržao akciju „Jedna svijeća za svjetlo u obitelji“ Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije, Bračnog i obiteljskog savjetovališta i Savjetovališta za žrtve obiteljskog nasilja iz Slavonskog Broda u suradnji s Caritasom slavonskobrodskog dekanata koja je danas započela simboličnim paljenjem svijeće na „Cipeliću“.
Akcija „Jedna svijeća za svjetlo u obitelji“ provodit će se do Cvjetnice u župama Slavonskobrodskog dekanata gdje će se prije ili poslije misnih slavlja na prigodnim mjestima prodavati svijeće s promidžbenim letkom po simboličnoj cijeni od 5 kuna. Prihod od prodanih svijeća namijenjen je za potrebe rada stručnih suradnika obaju Savjetovališta u Slavonskom Brodu, prije svega za psihološku pomoć djeci, svim žrtvama obiteljskog nasilja i drugoj djeci s različitim emocionalnim poteškoćama.
U ime Grada zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić kupila je svijeće i u društvu ravnatelja nadbiskupijskog i dekanatskog Caritasa vlč. Ivice Rebića i vlč. Markana Kormanjoša potpisala peticiju „Nula siromaštva“ koju Caritas provodi u sklopu kampanje kojom poziva javnost na aktivno uključivanje u borbu protiv siromaštva i socijalne isključenosti.
Kampanjom „Nula siromaštva“ Caritas Europe u europskoj godini borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti nudi viziju drukčijeg svijeta u kojem nitko nije prisiljen živjeti na ulici ili prerano umrijeti jer si ne može priuštiti zdravstvenu skrb.
Nulasiroma1.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PODRŠKA GRADA AKCIJAMA CARITASA „JEDNA SVIJEĆA ZA SVJETLO U OBITELJI“ I „NULA SIROMAŠTVA“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.