ODRŽAN TREĆI „SAJAM POSLOVA“ U SLAVONSKOM BRODU

sajamposl.jpgU Kazališno-koncertnoj dvorani danas je održan 3.Sajam poslova u organizaciji slavonskobrodske područne službe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i pod pokroviteljstvom gradova Slavonskog Broda i  Nove Gradiške i Brodsko-posavske županije.
Pozdravljajući organizatore i sudionike u ime Grada Slavonskog Broda, zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić podsjetila je na  aktivnosti koje se poduzimaju u gradu u stvaranju uvjeta za razvoj gospodarstva i zapošljavanja te zaželjela mnogim posjetiteljima da na Sajmu dobiju korisne spoznaje koje će im pomoći da se brže i lakše zaposle.
Na 3.Sajmu poslova predstavilo se 40-ak gospodarskih subjekata, obrazovnih institucija i udruga. Zamjenica gradonačelnika obišla je brojne izložbene štandove posebno se zadržavši kod članova Udruge za promicanje inkluzije koji se zahvaljujući svakodnevnim radnim aktivnostima u svojoj zajednici lakše prilagođavaju na samostalan život.

 

 

 

sajamposl18.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ODRŽAN TREĆI „SAJAM POSLOVA“ U SLAVONSKOM BRODU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.