POTPISIVANJE DEKLARACIJE ZA ZAŠTITU SLIVA RIJEKE SAVE U POVODU SVJETSKOG DANA ZAŠTITE VODA

deklaracijasava1.jpgPovodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite voda (22.ožujka), Brodska ekološka udruga Zemlja (BEUZ), Kajak-kanu klub Marsonia, Udruga splavara „Čika Mata“, Športsko-ribolovni savez Brodsko-posavske županije i Klub podvodnih aktivnosti Marsonia organizirali su u subotu 20.ožujka na „Cipeliću“ potpisivanje Deklaracije o zaštiti sliva rijeke Save. U ime grada Slavonskog Broda potporu deklaraciji svojim potpisom dala je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić.
 -Smatramo da je voda poseban blagoslov za živi svijet i samu Zemlju te da je pažnja i briga za očuvanje i ispravno korištenje voda dužnost svih koji je na bilo koji način koriste ili su u dodiru s njom. Zaštita rijeke Save i njenih pritoka nije samo u njezinom koritu i uskom obalnom pojasu. Sava se štiti i zaštitom šuma od prekomjerne sječe i požara, od nestručno lociranih legalnih i divljih deponija otpada i od svih drugih radnji u slivnom području. Ne zaboravimo – svi zahvati čovjeka u prirodi sa svojim negativnim posljedicama završe u vodama, stoji pored ostalog u Deklaraciji o zaštiti sliva rijeke Save koju je proteklog vikenda potpisalo više od tisuću Brođana.
deklaracijaSava.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POTPISIVANJE DEKLARACIJE ZA ZAŠTITU SLIVA RIJEKE SAVE U POVODU SVJETSKOG DANA ZAŠTITE VODA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.