ZAVRŠILA EDUKACIJA O MENADŽMENTU VOLONTERA

volonteri6.JPGOvog tjedna završila je Edukacija o menadžmentu volontera koja je u organizaciji osječkog Volonterskog centra i gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti održana u Slavonskom Brodu  i provedena  kroz dva dvodnevna modula.
Polaznici edukacije postali su koordinatori volonterskih programa te će svoje aktivnosti nastaviti uz daljnu suradnju s volonterskim centrom.
Na edukaciji su sudjelovali predstvanici Doma za djecu i mladež, Gradske knjižnice, Udruge za promicanje inkluzije, Udruge distrofičara, Udruge gluhih i nagluhih, Udruge "Potkovica" , Društva multiple skleroze, Udruge "Vrapčići", “Zlatnog cekin” i Službe za pomoć u kući starijim osobama. Svi polaznici iskazali su zadovoljstvo predstavljenim programom koji im je pomogao da prošire svoja znanja iz područja volonerskog rada. 

volonteri8.jpg

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAVRŠILA EDUKACIJA O MENADŽMENTU VOLONTERA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.