DODIJELJENI UGOVORI UDRUGAMA GRAĐANA, UDRUGAMA IZ DOMOVINSKOG RATA, ZDRAVSTVA I SOCIJALNE SKRBI

udrugeugovori.jpgNakon objavljenog natječaja za financiranje udruga koje djeluju na području grada Slavonskog Broda, danas je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić dodijelila ugovore udrugama građana, udrugama pristeklim iz Domovinskog rata te iz zdravstva i socijalne skrbi čiji će programi ove godine biti sufinancirani novcem iz gradskog proračuna.
Na natječaj za financiranje udruga građana prijavile su se 24 udruge s 26 projekata. Povjerenstvo za odabir programa i projekata udruga koje su od interesa za grad Slavonski Brod razmotrilo je i analiziralo pristigle programe te odabralo 15 programa koji će se financirati u 2010. godini. Prednost su imale udruge koje rade s mladima i za mlade, ekološke i udruge koje skrbe o starijim osobama te udruge nacionalnih manjina. Grad je za financiranje udruga građana u 2010. godini planirao 150.000 kuna.
Na natječaj za financiranje udruga proisteklih iz Domovinskog rata prijavilo se 11 udruga s 11 projekata. Nakon razmatranja i analize pristiglih programa, odobrena su sredstva za 9 prijavljenih projekata. Za rad udruga proisteklih iz Domovinskog rata u gradskom proračunu planirano je 200.000 kuna.
Na natječaj za financiranje udruga građana iz područja zdravstva i socijalne skrbi prijavljeno je 37 udruga s 41 programom. Povjerenstvo za odabir programa od interesa za grad Slavonski Brod odabralo je nakon analize 34 programa. Prednost su imale udruge koje svojim radom podižu kvalitetu pomoći, resocijalizaciju i integraciju za osobe s invaliditetom (gluhe, slijepe, mentalno retardirane i osobe s tjelesnom invalidnošću) te humanitarne udruge. Za financiranje programa udruga iz područja zdravstva i socijalne skrbi u 2010. godini izdvojit će se iz gradskog proračuna ukupno 454.000 kuna.

udrugeugovori1.jpg

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti DODIJELJENI UGOVORI UDRUGAMA GRAĐANA, UDRUGAMA IZ DOMOVINSKOG RATA, ZDRAVSTVA I SOCIJALNE SKRBI

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.