• Ostanite doma

ZAKLJUČCI S 33.KOLEGIJA GRADONAČELNIKA

KOLEGIJGRADON300310.jpgNa današnjoj 33.sjednici Kolegija gradonačelnika usvojena su izvješća o radu i financijska izvješća ustanova u vlasništvu Grada Slavonskog Broda za 2009. godinu (Dječjih vrtića, Gradske knjižnice, Kazališno koncertne dvorane, Galerije umjetnina, Ustanove za gospodarenje športskim objektima, Podružnica za povijest Slavonije, Baranje i Srijema) i upućena na raspravu Gradskom vijeću. Gradonačelnik Mirko Duspara podnio je izvješće o radu za razdoblje od srpnja do prosinca koje je također upućeno na razmatranje Gradskom vijeću.
Uz pozitivno očitovanje Savjeta za zaštitu potrošača javnih usluga grada Slavonskog Broda, dana je suglasnost na dopunu cjenika usluga skupljanja, odvoza i odlaganja otpada po volumenu posuda za pravne osobe i gospodarske subjekte. Usvojenom dopunom, omogućuje se širem krugu korisnika korištenje manjih posuda što će im smanjiti troškove odvoza otpada koje plaćaju Komunalcu.
Usvojeni su i zahtjevi za zasnivanje prava služnosti HEP-u kao i Vodovodu u katastarskim općinama Brodsko Vinogorje i Podvinje za ostvarenje IPA projekta. Za najpovoljnijeg ponuditelja za pružanje usluga stručnog nadzora za građevine do 400 kvadrata i jednostavne građevine za potrebe gradske uprave u ovoj godini odabran je „MIG“ s ponuđenom cijenom od 69.000 kuna.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAKLJUČCI S 33.KOLEGIJA GRADONAČELNIKA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.