• Ostanite doma

ZAHUKTALI RADOVI NA IZGRADNJI I ODRŽAVANJU NERAZVRSTANIH CESTA U GRADU

Kupska6.jpgDolazak pravih proljetnih dana pogoduje graditeljima „Cestara“ koji su invenzivirali radove na brojnim gradskim nerazvrstanim cestama.
Iz ugovora o izgradnji cesta, najdalje su odmakli radovi na zapadnom dijelu Ulice Franje Maričevića, u blizini nogometnog stadiona S.Vlainić-Dida, koja je spremna za asfaltiranje. U obližnjoj Ulici don Ive Prodana u tijeku je postavljanje rubnjaka i kada se završi krenut će se s asfaltiranjem ove dvije ulice.
Završeni su iskopi  i postavljen tamponski sloj u Naselju Josipa Franka gdje Vodovod produžuje vodovodnu mrežu i nakon toga će se nastaviti daljnji radovi na izgradnji cesta u ovom naselju.
Strojni iskopi i izrada tamponskog sloja u tijeku su i u Kupskoj, Koranskoj i Bosutskoj ulici gdje je lani izgrađena kanalizacijska mreža i istodobno Vodovod izvodi priključke za korisnike koji se još nisu spojili na kanalizaciju.
U dijelu ulice Stjepana Radića u tijeku je iskolčenje ceste uz koju će biti izgrađena i pješačka staza i okretište za autobus.
Pri kraju je polaganje rubnjaka u produžetku biciklističke staze prema Poloju dok su na istočnoj strani dvorane Vijuš u tijeku zemljani radovi na izgradnji pristupne ceste, pješačke staze i velikog parkinga sa 133 parkirališna mjesta od kojih 13 za invalide.  
SANACIJA ASFALTA U HLIŠIĆEVOJ, SMIČIKLASOVOJ, RUNJANINOVOJ, BUDAKOVOJ...
Iz ugovora o održavanju cesta, ovog tjedna završeni su radovi na sanaciji najoštećenijih dijelova kolnika u Hlišićevoj i Smičiklasovoj ulici, a za rekonstrukciju je spremna i Runjaninova ulica. Danas je na red za frezanje i krpanje udarnih rupa došla i Budakova ulica.

mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAHUKTALI RADOVI NA IZGRADNJI I ODRŽAVANJU NERAZVRSTANIH CESTA U GRADU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.